FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Min kurv 0

NY OG GAMMEL - Historien bag samarbejdet med Sydfyns Trælegetøj

Nyheder

Sydfyns Trælegetøj

Da min søn stadig gik i børnehave, fik han lov at overtage et aflagt fragtskib, en såkaldt coaster. Masten var knækket af (den er senere blevet repareret) og den havde en del patina og manglede låget over lastrummet og containerne der hørte til var væk, men han var lykkelig! Det var længe hans yndlingslegetøj og han legede rigtig meget med den.

Fordi han var så glad for den og fordi jeg fornemmede at det var noget kram der stadig var rigtig mange år tilbage i, også selvom den var blevet kasseret, begyndte jeg at undersøge hvor den egentlig kom fra og fandt på den måde frem til Sydfyns Trælegetøj.

Coasteren min søn har, er en af de første modeller der blev lavet. Jeg ved ikke præcis hvor gammel den er, men den er med tiden blevet produktudviklet og derfor skrumpet lidt i størrelse, så den passer bedre i hænderne på dem den er tiltænkt. Men den er stadig den der - ifølge min egen dreng - er den bedste af alle skibene, fordi den har et lastrum og containere at komme i. Det er den detalje der gør den så perfekt!

Så fordi min søn fik lov at overtage et aflagt skib og fordi jeg kunne se det bragte med sig, fandt jeg frem til Sydfyns Trælegetøjog det blev på den måde starten på mit samarbejde med dem og er derfor jeg nu forhandler en lille håndfuld af deres fantastiske produkter.

Sydfyns Trælegetøj producerer hovedsagligt legetøj til institutionsbrug. Måske kender du nogen af tingene fra dit barns institution? Legetøj der kan holde til den slags, skal være af en vis standard. Det er det her! Jeg tror faktisk ikke at det nogensinde er muligt at slide det op. Alt legetøj fra Sydfyns Trælegetøj er produceret bæredygtigt, under ordnede forhold, på en lokal fabrik i det sydlige Vietnam. Produktionen startede som et Danida-støttet udviklingsprojekt, men det gode samarbejde kører nu som et fælles Vietnamesisk-Dansk produktionsselskab.

Efter WIIKWAM er flyttet til Bornholm er havn og vand pludselig blevet en ny nabo, og med placeringen af den kommende butik i Nexø, kunne det ikke passe bedre at have fået besøg af de smukke skibe fra Sydfyn.

Tag et kig på alle skibene HER!

Sydfyns TrælegetøjÆldre indlæg Nyere indlæg