FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Einkaufswagen 0

Boyish – nyt mærker i WIIKWAM

Kender du Boyish? Et forholdsvis ungt brand, kun et par år på bagen, men med prioriteterne på rette plads. Jeg har først lige selv stiftet bekendtskab med brandet og jeg må sige at jeg kun bliver mere og mere begejstret jo mere jeg finder ud af.

Teamet bag er mor og søn og det er da et genialt koncept. Hvem andre end en dreng fra målgruppen er bedre til at vide hvad målgruppen vil have? Han har i hvert fald ramt plet med sine designs herhjemme.

Min egen dreng på 8 år har delt sin ubetingede ærlige mening om Boyish og er temmelig begejstret. I øjeblikket er Storm t-shirten ved at blive testet af. Den bliver testet flittigt må jeg sige, for den t-shirt har været den foretrukne siden den blev taget i brug.

Samtidig er moren imponeret. Ikke alene er designet lige i øjet, men kvaliteten er af en helt uovertruffen slags. Det kan både mærkes og ses. Det her er kram. Tilmed er tøjet produceret under gode FairTrade forhold i Tyrkiet. Så bliver det ikke bedre!

Det er derfor en stor glæde at kunne præsentere et lille men nøje udvalgt sortiment fra AW17 kollektionen til efteråret.Älterer Post Neuerer Post