FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Einkaufswagen 0

Plastik Fantastik

Bæredygtighed Ostheimer

Kender du det med at ungerne ønsker sig alt muligt fantastisk plastiklegetøj som der, når de så får det, bliver leget en hel masse med mens nyhedens værdi stadig er stor og så ligger det ellers bare og samler støv eller går i stykker for et godt ord eller batterierne holder op med at virke?

Ostheimer

Ostheimers smukke dyr er top kvalitet bæredygtigt legetøj, som aldrig mister deres værdi. Der er lagt timer og kærlighed i hvert eneste dyr. De er produceret af bæredygtigt træ, håndmalet med giftfri farver og er i det hele taget et lille kunstværk i sig selv og som derfor hellere end gerne må stå fremme og pynte, når der ikke bliver leget med dem.

Dyrene har været produceret siden 1940'erne og bliver stadig fremstillet på den langsomme håndlavede måde, så sjælen og det unikke i hvert dyr bliver bevaret. Dyrene bliver kun smukkere med årene og ender med at blive det legetøj, som når man bliver voksen, har lyst til at gemme og måske give videre til sine egne børn.

Jeg har hørt, at kommer man først til at eje et af de her dyr, kommer der med tiden flere til. Om det passer, ved jeg ikke, men jeg kan i hvert fald ikke sige mig fri for, at min egen personlige samling lige så stille vokser.

Find din egen favorit og en samlet oversigt over alle Ostheimer-dyrene lige her!Älterer Post Neuerer Post