FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Einkaufswagen 0

MONKIND Berlin

MONKIND er et familiedrevet børnetøjsmærke baseret i Berlin, der udelukkende bruger eksklusive økologiske materialer. Bæredygtighed er i fokus på alle områder. De producerer selv en del af deres tøj i deres Studio Store i Berlin og ellers via en familiedrevet GOTS-certificeret fabrik i Portugal.

MONKIND koncentrerer sig om strukturen, skæringen, designet, det overordnede æstetiske udtryk og sigter mod at skabe noget subtilt, funktionelt og tidløst. Gennem originale mønstre, deres professionelle baggrund og sans for æstetik, er de i stand til at skabe enkelt, innovativt og stilfuldt børnetøj, der er sjovt for både forældre og børn.

Designeren og livsnerven i MONKIND er Valeria. Hun blev født i en kunstnerisk familie i det tidligere Sovjetunionen og blev fra fødslen bevidstgjort i betydningen af ​​æstetik og komposition, og blev snart en af hjembyens mest lovende kunst- og modestuderende. Efter afsluttet eksamen fra en eksklusiv berlinsk modeskole, med mange anerkendelser og stipendier, blomstrede hendes kærlighed til mode.

I flere år kørte hun sin egen virksomhed med design af kvindetøj samt utallige samarbejder med fotografer for kunst- og stylingsprojekter. For omkring fem år siden, efter fødslen af sit første barn, begyndte Valeria i stedet at lave tøj til ham. Det blev hurtigt en lidenskab og kulminerede med beslutningen om at skabe et børnetøjsmærke – og således blev MONKIND født.

Tilbage til kollektion