FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Einkaufswagen 0

Monsieur Mini

Hvem står bag
Designeren bag Monsieur Mini hedder Rie. Hun har tidligere arbejdet som dametøjsdesigner i modebranchen, men valgte at fokusere på børnetøj, efter hun blev mor og syntes der manglede noget især til drengene med lidt humor.

Ideen bag produkterne
Monsieur Mini startede på hyggeniveau, kort tid efter Rie blev mor til sin søn, og har siden udviklet sig til hvor det er i dag. Navnet Monsieur Mini er et af hendes søns kælenavne fra da han var helt lille. Hun valgte at bruge det som brand-navn, da hun godt kunne lide den personlige reference og det humoristiske der går igen i de skønne prints, som Monsieur Mini er kendt for.

Produktion
Monsieur Mini anvender udelukkende let og blød bomuldsjersey og isoli. Alle styles er Oeko-Tex certificerede. Printene er håndtegnet af Rie selv og de anvendte printfarver er økologiske og vil derfor falme en smule, når de bliver vasket. Dette vil blot tilføje et flot og personligt vintage-look. Rie arbejder på på sigt at gøre hele produktionen af Monsieur Mini mere bæredygtig med flere økologiske certificeringer.

Produkterne
Stilen er enkel og tøjet blødt og behageligt. De fleste styles er tænkt som unisex styles og kan bruges til både hverdag og fest. Størrelserne strækker sig fra 6 måneder til 6 år. Hver størrelse dækker over 2 størrelser. Rie går ind for få gode stykker tøj i en god kvalitet, der kan bruges mange gange og evt gå i arv, så andre børn kan få glæde af det samme stykke tøj, fremfor masseproduceret tøj, som må smides ud efter kort tid fordi kvaliteten er for ringe. Se det er noget vi kan lide i WIIKWAM!!

Tilbage til kollektionen