FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Einkaufswagen 0

Butik på Bornholm

Så blev det virkelighed! WIIKWAM har udvidet med en fysisk butik, der åbnede lørdag den 1. juni 2019 i hjertet af Nexø på Bornholm. Adressen er Torvegade 2b i Nexø. Hjertelig velkommen indenfor. Jeg glæder mig til at se dig!

Åbningstider
Butikken holder åbent hele året, men åbningstiderne veksler afhængig af årstiden.
Husk – du kan altid ringe og lave en aftale hvis du har brug for at handle uden for åbningstiderne. 

Efterårsferie
Efterårsferie på Bornholm er noget helt særligt og nærmest magisk. Det er i hvert fald tær på at være min yndlingsårstid. Farverne, naturen, spændende aktiviterer. Butikken holder ekstra åbent hele ferien. Alle hverdage 11-15 og lørdag 11-13. Håber vi ses!!

Ferielukket i uge 43!

Du har som altid også mulighed for at handle online på www.wiikwam.dk. Hent din bestilling i butikken eller få den sendt med GLS til enten en pakkeshop eller til din hjemmeadresse. Ring eller skriv med evt spørgsmål du måtte have. Jeg tager den også gerne over facetime, hvis du gerne vil se nogen af tingene på lidt nærmere hold. Ring/sms 26798804. Jeg står klar til at hjælpe dig! Bor du på Bornholm kan du vælge at hente din bestilling i butikken, men jeg kører også gerne ud med bestillinger direkte til dig. I resten af landet står GLS for udbringning.

Bestillinger kan ligeledes afhentes i butikken efter aftale.

Har du andre spørgsmål, forslag eller ønsker, er du ligeledes meget velkommen til at kontakte mig via formularen nedenfor.

De bedste hilsner
Sofie / WIIKWAM

Butik i Nexø