FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Min kurv 0

Monsieur Mini - velkommen til et nyt mærke

Nyheder


Det er en stor glæde at kunne byde Monsieur Mini velkommen i wiikwammen! Monsieur Mini er et dansk børnetøjsmærke til både drenge og piger, designet af Rie, inspireret af hendes søn og af hendes kærlighed til søde prints. Rie har tidligere arbejdet som dametøjsdesigner i modebranchen, men valgte at fokusere på børnetøj, efter hun blev mor og syntes der manglede noget især til drengene med lidt humor. Det blev til Monsieur Mini!

Monsieur Mini anvender udelukkende let og blød bomuldsjersey og isoli. Alle styles er Oeko-Tex certificerede. Printene er håndtegnet af Rie selv og de anvendte printfarver er økologiske og vil derfor falme en smule, når de bliver vasket. Dette vil blot tilføje et flot og personligt vintage-look. Rie arbejder på på sigt at gøre hele produktionen af Monsieur Mini mere bæredygtig med flere økologiske certificeringer.

Stilen er enkel og tøjet blødt og behageligt. De fleste styles er tænkt som unisex styles og kan bruges til både hverdag og fest. Størrelserne strækker sig fra 6 måneder til 6 år. Hver størrelse dækker over 2 størrelser. Rie går ind for få gode stykker tøj i en god kvalitet, der kan bruges mange gange og evt gå i arv, så andre børn kan få glæde af det samme stykke tøj, fremfor masseproduceret tøj, som må smides ud efter kort tid fordi kvaliteten er for ringe. Se det er noget vi kan lide i WIIKWAM!!

Se hele kollektionen fra Monsieur Mini her!Ældre indlæg Nyere indlæg