FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Min kurv 0

Petitbo

PetitboHvem står bag
Petitbo blev skabt af svenske Fie Reispass i 2011. Firmaet er svensk og har base i Sverige. Dog bor og arbejder Fia selv i Frankrig – tæt på stranden i Biarritz i det sydvestlige Frankrig. Der er bølgerne lidt støre og solen lidt varmere, som hun siger. Og så er der heller ikke så langt til fabrikken i Portugal.

Ideen bag produkterne
Petitbo blev skabt ud fra devisen – det behøver ikke at ligne udpræget børnetøj for at appellere til børn, men det skal være sjovt og ikke mindst behageligt at have på. Frynser er blevet et varemærke og de holder altså bare. Vi er vilde med dem herhjemme! Petitbo beskriver selv deres tøj som nordisk bohemian med en lille smule fransk touch.

Produktion
Petibo bliver produceret i Portugal på en GOTS certificeret fabrik. GOTS står for Global Organic Textile Standard og er en mærkning som kun gives til fabrikker der opfylder helt særlige krav til økologisk produktion, miljøhensyn og sociale forhold i hele produktionskæden.

Produkterne
Petitbo er tøj til at have det godt i! Det er produceret af det blødeste GOTS certificerede kvalitetsbomuld, som bliver ved med at være blødt og behageligt – også efter mange vaske. Jeg har valgt at forhandle Petitbo i størrelserne 4 til 10 år.

Tilbage til kollektionen