FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Min kurv 0

Forretningsbetingelser

Generelle oplysninger
WIIKWAM // Sofie Wiik McGwin
Torvegade 2b, 3730 Nexø

info@wiikwam.dk // +45 26798804
Etableringsår 2016

CVR 34572860

Bankoplysninger

Handelsbanken
Konto 0895-1044823

Betaling
Her i WIIKWAM kan du betale med VISA, Paypal eller MobilPay. Alle priser er inkl. moms. Betaler du med VISA eller Paypal bliver pengene først trukket når ordren er pakket og klar til afsendelse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Betaler du med MobilPay, skal betalingen registreres før varerne pakkes og afsendes. Husk at påføre navn og adresse ved overførsel!

F
ragt og levering
Alle bestillinger bliver så vidt muligt afsendt samme dag, eller senest dagen efter. Du modtager en email når din bestilling er klar til afsendelse. Der vil være et tracking nummer, så du kan følge din pakke hele vejen.

Forsendelser til Damark koster kun 39 kr, med mindre du handler for mere end 500 kr, for så får du FRI FRAGT! Alle forsendelser til Danmark foregår hovedsagligt med GLS, men du kan også vælge PostNord. Du vælger selv! Pakken sendes som privatpakke uden omdeling til en pakkeshop du selv vælger. Du modtager en sms eller email når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelser til Sverige koster 59 kr. og bliver afsendt med PostNord. Forsendelser til resten af EU koster 89 kr. og afsendes med PostNord. Mangler dit land på listen, er du velkommen til kontakte mig. Der kan ikke opnås fri fragt til udlandet.


R
eturnering af varer
Fortryder du dit køb, kan du returnere dine varer i op til 30 dage fra modtagelsestidspunktet. Du har pligt til at returnere varer i væsentlig samme stand og mængde, som de er modtaget. Ønsker du en anden størrelse, bør du altid ringe eller skrive inden, for at sikre at størrelsen er på lager.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

WIIKWAM
Torvegade 2b
3730 Nexø

Du skal selv betale de omkostninger der er i forbindelse med returneringen. Du kan vælge at modtage en returlabel til udprintning. WIIKWAM betaler fragtomkostningerne hvis der ombyttes til andre varer. Ellers bliver fragtomkostningen fratrukket det refunderede beløb.

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vedlæg en kopi af din ordrebekræftelsen eller faktura og påfør grunden til returnering. 

Reklamation
Når du handler hos WIIKWAM har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Spørgsmål

Har du spørgsmål du ikke fik svar på, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

De bedste hilsner
Sofie Wiik McGwin
WIIKWAM