FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Min kurv 0

KongWalther

KongWaltherMed de super lækre barnevognshandsker fra danske KongWalther – også kendt som Østerbrohandsken – kan du altid holde fingrene varme når du er ude med barnevognen. Fungerer også perfekt til cyklen. Så kan du hurtigt og nemt hoppe ned i handskerne. De sættes fast på styret af barnevognen eller cyklen og sidder permanent på styret så du du hurtigt og nemt kan få fingrene i og ud af handskerne. Så kan du gå tur med barnevognen og samtidig drikke din kop kaffe i ro og mag. Det er let og smart og perfekt til dem med børn og fart på dagligdagen.

Med en hverdag med børn skal kunne få dine hænder hurtigt og nemt i og ud af handskerne. Lufferne føles ekstremt bløde og lækre samtidig med at de nemt kan lynes af og på så de både kan placeres på barnevognen, klapvognen eller på ladcyklen. Lufferne passer super godt i stil og udseende så de nemt passe til det overtøj du har på.

Handskerne er skabt af iværksætteren Tine Land da hun selv blev mor og efter at have gået en hel vintersæson med kolde fingre besluttede hun at gøre noget ved situationen og skabte de flotte handsker. Derfor stiftede hun virksomheden KongWalther i 2020.

De super lækre Østerbro handsker er på rekordtid blevet mega populære og nu kommer der hele tiden nye produkter ind i sortiment. Med KongWalther handskerne er du godt klædt på til de kolde vintermåneder uanset om du bare skal rundt på cyklen eller om du skal ud og gå med barnevognen.

Hvis du ikke allerede har prøvet de lækre barnevognshandsker fra danske KongWalther så skal du gøre dig selv den tjeneste at få dem prøvet. Det er simpelthen så fedt at kunne smide hænderne direkte ned i handskerne og så bare komme afsted med barnevognen, klapvognen eller cyklen.

Barnevognshandskerne fås kun i onesize men uanset om dine hænder er store eller små passer de perfekt i de lækre pels handsker. Selve handsken er lavet af polyester, men de er foret med noget dejlige varmt fleece for og har en super blød og dejlig pels ved indgangen til handsken. Det føles simpelthen så lækre at have på. Handskerne er også udstyret med lynlås på begge sider af handskerne, så de kan nemt tage af og på og monteres på alle slags barnevogne eller klapvogne osv.

'De dejlige barnevognshandsker er vind- og vandafvisende så de holder både dine hænder tørre og varme. De kan kun anbefales.

Tilbage til kollektion