FRI FRAGT over 500 kr // HJEMMELEVERING 1-3 hverdage // GRATIS gaveindpakning
Min kurv 0

Velkommen i WIIKWAM

Butiksejer Sofie Wiik
Hjertelig velkommen indenfor i mit lille legetelt, fyldt med kærlighed til børn, leg og bæredygtighed. Her finder du et lille, men nøje udvalgt, sortiment af børnetøj 0-10 år og tilbehør til børneværelset.

Fællesnævneren er leg, fjer og frynser i blid boho-stil med fokus på kvalitet, økologi, bæredygtighed og fairtrade. Stilen er enkel, farverene afdæmpede, men med skæve detaljer og referencer til et oprindeligt udtryk. Ud over bæredygtighed er blødt og behageligt vigtige nøgleord!

WIIKWAM støtter mindre og gerne upcoming mærker som Daily Brat, Leo Leo, Monkind, My Alpaca, Sydfyns Trælegetøj, WAWA og Wooden Story. Deres historie vil jeg gerne fortælle videre og derfor finder du en uddybende præsentation under hvert mærke. Flere mærker kommer løbende til. Se en samlet oversigt over alle mærker HER!

Mit navn er Sofie Wiik. Ud over at tage mig af WIIKWAM, elsker jeg at være mor til tvillingerne Ingrid og Carl, hunden Ib og kattene Perle og Gaia. Her i WIIKWAM er det mig som besvarer din henvendelse og som pakker din bestilling fint ind og altid sender en lille personlig hilsen med. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Skriv eller ring endelig! Det er min top-prioritet at yde den bedst mulige kundeservice. Jeg er altid åben for henvendelser med forslag til nye spændende mærker. Så send mig gerne et tip til noget du synes jeg mangler. Jeg ser frem til at høre fra dig og vil altid forsøge at svare hurtigst muligt. 

De bedste hilsner
Sofie Wiik