COZY · COOL · ORGANIC · KIDS
Min kurv 0

Velkommen

VelkommenVELKOMMEN I WIIKWAM
Hjertelig velkommen indenfor i mit lille legetelt, fyldt med kærlighed til børn, leg og bæredygtighed. Her finder du et lille, men nøje udvalgt, sortiment af børnetøj 0-10 år og tilbehør til børneværelset.

Fællesnævneren er leg, fjer og frynser i blid boho-stil med fokus på kvalitet, økologi, bæredygtighed og fairtrade. Stilen er enkel, farverene afdæmpede, men med skæve detaljer og referencer til et oprindeligt udtryk. Ud over bæredygtighed er blødt og behageligt vigtige nøgleord!

WIIKWAM støtter mindre og gerne upcoming mærker som Bonét et Bonét, Dyrebar, Lille Spendabel, Ostheimer, Monsieur Mini, My Soulmate Place, Talpa Things og Valhalla Reunion Gudhjem. Deres historie vil jeg gerne fortælle videre og derfor finder du en uddybende præsentation under hvert mærke. Flere mærker kommer løbende til. Jeg er altid åben for henvendelser med forslag til nye spændende mærker.

Mit navn er Sofie Wiik McGwin. Jeg er mor til tvillingerne Ingrid og Carl, hunden Ib og katten Perle og hustru til Kevin. Her i WIIKWAM er det mig som besvarer din henvendelse og som pakker din bestilling fint ind og altid sender en lille personlig hilsen med. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Skriv eller ring endelig! Det er min top-prioritet at yde den bedst mulige kundeservice. Jeg ser frem til at høre fra dig og vil altid forsøge at svare hurtigst muligt.

De bedste hilsner
Sofie Wiik McGwin