COZY · COOL · ORGANIC · KIDS
Min kurv 0

Persondatapolitik

Udgiver
WIIKWAM - www.wiikwam.dk
Sofie Wiik McGwin
Havretoften 6, 2800 Kgs. Lyngby
info@wiikwam.dk
+45 26798804

Cookie- og privatlivspolitik
Når du besøger www.wiikwam.dk, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som bliver brugt til at forbedre indholdet på siden. Fx er det interessant at følge med i, hvilke sider der får mest trafik, fordi det fortæller noget om, hvilke emner kunder og besøgende er mest interesseret i.

Det handler helt overordnet om, at prøve at få en fornemmelse af, hvad de besøgende godt kan lide, så indholdet bedre kan målrettes til dig, der rent faktisk er interesseret i dette skønne univers. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Vedr. Cookies
Websitet anvender de såkaldte 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende og huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube og lignende.

Vedr. personoplysninger generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger www.wiikwam.dk, indsamler og behandler sitet samt samarbejdspartnere (fx Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved, at du klikker ind på noget af webshoppens indhold, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, deltager i konkurrencer eller i øvrigt bruger services og foretager køb via webshoppen.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Sikkerhed
Der er selvfølgelig truffet nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

WIIKWAM benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på WIIKWAMs vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. WIIKWAM anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på mail info@wiikwam.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Spørgsmål
Har du spørgsmål du ikke fik svar på, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

De bedste hilsner
Sofie Wiik McGwin
WIIKWAM